امروزه این روش با کاربردهای متفاوت و گستردهتر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است.
مراحل اجرای نیلینگ شامل گودبرداری مقطعی، حفاری گمانهها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان، بتن پاشی، و نصب صفحه سر نیل و مهره میباشد.
جهت افزایش ایمنی در گودهای عمیق، لازم است تغییر مکان دیواره گود به صورت مداوم توسط دوربین نقشه برداری و یا ملات گچ در نقاط حساس، کنترل گردد.
همانگونه که استفاده از تری دی پانل در صنعت ساختمانسازی میتواند مزیتها و معایب متعددی داشته باشد، استفاده از نیلینگ نیز میتواند در مقایسه با روشهایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … از مزیتها و ایرادات مختلفی برخوردار خواهد بود. از مهمترین مزیتهای این روش میتوان به نیاز به مصالح کم، سرعت اجرای بالا، هزینه کم، نیاز به فضای کم، امکان تغییر شیب راحت و رفع برخورد گمانهها، افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک توسط تزریق دوغاب و … اشاره کرد.
بنابراین مقدار مجاز جابجایی سازههای مجاور باید در انتخاب نوع سیستم نگهدارنده مدنظر قرار داده شود.
در حال حاضر، انواع مختلفی از روشها برای مهار کردن دیوارهها وجود دارند. این موارد شامل انکراژ، اجرای شمع، سپرکوبی، سازه نگهبان خرپایی و دیگر روشها هستند.
استفاده از روش میخکوبی در مکانهایی با جریان آب فراوان ممکن است به دلیل ناکارآمدی در این شرایط، انتظار موردنیاز را فراهم نکند.
وقوع چرخههای مکرر یخ زدن – آب شدن در خاک پشت دیوارهای خاک دوزی شده میتواند موجب کاهش مقاومت چسبندگی در میخ، دوغاب، و خاک، و نیز کاهش چسبندگی دیواره بتن پاشی شده شود.
چراکه از مقاومت خاک طبیعی به عنوان یکی از المانهای دخیل در پایداری گود همراه با المان های ارزان قیمت استفاده می شود. برای گودهای عمیقتر استفاده از سایر روشها مانند انکراژ و یا ترکیب آن با نیلینگ رایج است.
در سیستم میخ گذاری، خاکبرداری مرحله به مرحله صورت میگیرد و پس از پایان خاکبرداری در هر مرحله، میخ گذاری در آن تراز صورت میگیرد.
قبل از اجرای نیلینگ حتماً باید تمامی شرایط محیطی مانند وجود قنات، سازههای زیرزمینی، چاههای فاضلابی و … در نظر گرفته شود.
عرض منطقه ??? ??? گودبرداری در این مرحله باید بهگونهای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز به راحتی در محل مناسب قرار بگیرند و انجام فرآیند به سادگی صورت بگیرد.
چنانچه وضعیت خاک به لحاظ استحکام مناسب بوده و شرایط آب زیر سطحی نیز مساعد باشد می توان اجرای دیوار را نیز به صورت مرحله به مرحله همزمان با اجرای طبقات از بالا به پایین انجام داد.
وجود مقادیر زیاد قلوه سنگ و گرداله سنگ موجب بروز مشکلات بیش از حد در حفاری چاهکها مانند افزایش هزینه و سختی اجرا میشود.